دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی در ۴ ماه

دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی در ۴ ماه

چنانچه به هر دلیلی موفق به اخذ دیپلم نشده اید یا قصد دارید دیپلم دوم دریافت نمایید، یکی از رشته‌های پر طرفدار و به روز برای دریافت دیپلم کاردانش، تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی است که شما را وارد دنیای زیبا و جذاب طراحی وب سایت می کند و بازار کار و درآمد خوبی دارد.

برای کسب آگاهی بیشتر جهت دریافت این دیپلم، با ما همراه شوید و مطالب این صفحه را مطالعه کنید تا تمام اطلاعات مورد نیازتان را به دست آورید.

دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی در رشته فناوری اطلاعات زیر گروه برق و رایانه و زمینه صنعت است. برای دریافت این دیپلم نیاز است تا در مجموع ۱۰۸ واحد شامل ۵۳ واحد دروس عمومی و ۵۵ واحد دروس اختصاصی را بگذرانید.

دروس عمومی دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی

اگر کارنامه قبلی شما موجود است و دروس عمومی را قبلاً پاس کرده‌اید، با ارائه آن به یک مدرسه بزرگسال و تطبیق واحدها، واحدهای عمومی مورد پذیرش قرار می‌گیرد و نیازی به پاس کردن آن‌ها نیست. اگر تعدادی واحد عمومی باقی مانده باشد، می‌توانید در یک مدرسه بزرگسال ثبت نام کنید و به صورت غیر حضوری و با شرکت در آزمون، واحدهای باقی مانده را دریافت کنید.

دروس اختصاصی دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی

برای ۵۵ واحد دروس تخصصی لازم است تا شش درس مهارتی را بگذرانید و گواهینامه فنی و حرفه ای برای این شش درس دریافت کنید. برای این کار، کافی است در آموزشگاه دانش پیشه ثبت نام کرده و در یک دوره آموزشی ۴ ماهه (۲ جلسه در هفته هر جلسه ۴ ساعت) شرکت نمایید.

لیست دروس اختصاصی

در این درس شما با مفاهیم اولیه و اساسی کامپیوتر، قطعات اصلی کامپیوتر شامل مادربرد، حافظه، دستگاه‌های ورودی و خروجی، مفاهیم سخت افزار و نرم افزار و … آشنا می‌شوید. سپس کار با ویندوز و قسمت‌های مختلف ویندوز را آموزش می‌بینید. این درس، ۹ واحد درسی به حساب می‌آید. سرفصل‌های این درس به علاوه دو درس کاربر نرم افزار اداری و شهروند الکترونیک مانند دوره ICDL است.

جهت کسب اطلاعات بیشتردر مورد این درس، به صفحه آموزش مبانی کامپیوتر رجوع کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ICDL به صفحه آموزش ۷ مهارت ICDL مراجعه کنید.

دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی: درس کاربر رایانه
کاربر نرم افزار اداری

در این درس، با دوره های کاربردی مجموعه آفیس شامل دوره‌های Word، Excel، PowerPoint و Access آشنا می‌شوید. این درس، ۷ واحد درسی به حساب می‌آید. سرفصل‌های این دوره به اضافه دو درس کاربر رایانه و شهروند الکترونیک مانند دوره ICDL است. برای کسب اطلاعات بیشتر، صفحات زیر را مطالعه کنید:

در این درس، با مبانی مربوط به اینترنت و شبکه آشنا می‌شوید. آشنایی با مفهوم URL، کار با نرم افزار Outlook، ساخت ایمیل، توانایی کار با موتورهای جستجو و سایت‌های مختلف از سرفصل‌های این دوره است. این درس، ۲ واحد درسی به حساب می‌آید. سرفصل‌های این درس به علاوه دو درس کاربر رایانه و کاربر نرم افزار اداری مانند دوره ICDL است. برای آگاهی بیشتر صفحه آموزش کار با اینترنت را مطالعه کنید.

لوگو اینترنت اکسپلورر - Internet Explorer Logo

آموزش کار با اینترنت

درس تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی، ۱۴ واحد درسی حساب می‌شود و در واقع مجموعه‌ای از چند دوره آموزشی است:

لوگو اچ تی ام ال - html Logo

آموزش HTML در ۵ جلسه

در ابتدا شما با HTML آشنا می‌شوید که یک زبان نشانه گذاری برای طراحی صفحات وب است. به کمک تگ های این زبان، اجزای صفحه وب شامل متن، تصویر، ویدئو، جدول، فرم و … طراحی می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر رجوع شود به: آموزش HTML

لوگو سی اس اس - CSS Logo

آموزش CSS در ۵ جلسه

در مرحله دوم برای تکمیل صفحه وب که با HTML طراحی شده است، CSS را می‌آموزید که برای استایل و زیباسازی ظاهر سایت به کار می‌رود. برای کسب اطلاعات بیشتر رجوع شود به: آموزش CSS

لوگو دریم ویور - Dreamweaver Logo

آموزش دریم ویور (Dreamweaver) در ۵ جلسه

در مرحله بعدی با نرم افزار Dreamweaver آشنا می‌شوید که محیطی برای طراحی وب سایت است و هم قابلیت کدنویسی و هم قابلیت ساخت وب سایت به کمک ابزارهای بصری را دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر رجوع شود به: آموزش Dreamweaver

لوگو فتوشاپ - Photoshop Logo

آموزش فتوشاپ (Photoshop)

در مرحله آخر با نرم افزار Photoshop آشنا می‌شوید تا بتوانید عکس‌های مورد نیاز وب سایت خود را ویرایش نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر رجوع شود به: آموزش Photoshop

وردپرس برای طراحی صفحات وب به صورت آنلاین و بدون نیاز به کدنویسی استفاده می‌شود. با توجه به این که WordPress به صورت رایگان ارائه می‌شود، امروزه بسیاری از وب سایت‌ها به کمک این سیستم مدیریت محتوا، طراحی می‌شوند. این درس ۱۱ واحد درسی حساب می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر صفحه WordPress را مطالعه کنید.

لوگو وردپرس - wordpress Logo

WordPress

لوگو پی اچ پی - PHP Logo

PHP

در این درس برنامه نویسی به کمک PHP را آموزش می‌بینید. آشنایی با راه اندازی وب سرور، آشنایی با دستورات PHP، کار با توابع، آرایه‌ها، حلقه‌ها و شرط‌ها، کار با MySQL و بانک اطلاعاتی و ساخت فرم‌ها از جمله مباحثی است که با آن‌ها آشنا می‌شوید. این درس ۱۲ واحد درسی به حساب می‌آید. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه PHP مراجعه کنید.

آزمون و گواهینامه

پس از گذراندن دوره آموزشی چهار ماهه، برای هر درس مهارتی، یک گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنید. به این منظور نیاز است تا در آزمون‌های هماهنگ که از سوی سازمان فنی و حرفه ای برگزار می‌شود شرکت کنید. ما در آموزشگاه دانش پیشه؛ علاوه بر اجرای دوره آموزشی و آماده ساختن شما برای شرکت در آزمون ها، ثبت نام شما در این آزمون ها را نیز انجام می دهیم. برای هر درس دو آزمون (تستی و عملی) برگزار می‌گردد.

آزمون تستی

آزمون اول به صورت تستی است که دارای ۴۰ سوال چهار گزینه‌ای می باشد و نمره منفی ندارد. نمره قبولی برای آزمون تستی ۵۰ از ۱۰۰ می‌باشد.

آزمون عملی

آزمون مرحله دوم آزمون عملی است. نمره قبولی برای آزمون عملی ۷۰ از ۱۰۰ می‌باشد.

برای درس کاربر رایانه تعدادی سوال روی یک کاغذ به شما داده می‌شود تا در ویندوز کارهای مختلفی انجام دهید. مانند ساخت Folder، تنظیمات پنجره Control Panel، حالت‌های Screensaver و دیگر موضوعات مربوط به ویندوز

برای درس کاربر نرم افزار اداری، آزمون شامل چهار بخش Word، Excel، PowerPoint و Access است. برای هر بخش تعدادی سوال روی یک کاغذ به شما داده می‌شود و شما کارهای خواسته شده را در نرم افزارهای ذکر شده انجام می‌دهید. (مثلاً تایپ یک متن در نرم افزار Word و ترسیم جدول و نمودار در Excel)

برای درس شهروند الکترونیک تعدادی سوال درمورد کار با اینترنت، کار با Outlook و کار با موتورهای جستجو روی یک کاغذ به شما داده می‌شود تا آن‌ها را در کامپیوتر انجام دهید.

برای درس تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی باید یک صفحه سایت را طراحی کنید که معمولاً با کمک نرم افزار Dreamweaver و یا در برنامه Notepad و با استفاده از زبان HTML و CSS انجام می‌شود و همچنین نیاز است تا یک عکس را برای سایت ‌تان به کمک نرم افزار فتوشاپ ویرایش کنید.

برای درس توسعه دهنده سیستم‌های مدیریت محتوا با WordPress یک صفحه سایت را به کمک وردپرس طراحی می‌کنید.

برای درس توسعه دهنده صفحات وب با PHP و MySQL نیز از کدها و دستورات برنامه نویسی سوالاتی به شما داده می شود تا اجرا کنید.

در نهایت نمره کلی به صورت زیر محاسبه می شود:

(۰.۷۵ × نمره عملی)+(۰.۲۵ × نمره تستی)=نمره نهایی

نمره نهایی باید از ۷۰ بالاتر باشد تا گواهینامه فنی حرفه‌ای برای شما صادر گردد.

استانداردهای فنی و حرفه ای

بازار کار

در دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی شما مهارت‌هایی را آموزش می‌بینید که به تنهایی برای بازار کار مفید است. برای مثال با یادگیری WordPress و PHP می‌توانید پروژه طراحی سایت دریافت کنید و به صورت دورکاری و از خانه این کار را انجام دهید. همچنین با استفاده از نرم افزار Photoshop می‌توانید وارد زمینه گرافیکی شوید.

ادامه تحصیل در دانشگاه

تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی: ادامه تحصیل در دانشگاه

پس از دریافت دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی، می‌توانید در هر رشته دلخواهی در دانشگاه ادامه تحصیل دهید. همچنین می‌توانید همین رشته و یا رشته‌های مرتبط با طراحی وب سایت را برای مقطع کاردانی، کارشناسی و بالاتر انتخاب کنید. برای اطلاع از رشته های مرتبط در این زمینه در دانشگاه جامع علمی کاربردی، روی لینک زیر کلیک کنید و در قسمت نام رشته «وب» تایپ نمایید.

مهاجرت

چنانچه هدف شما از دریافت دیپلم، مهاجرت باشد، با انتخاب رشته تولید و توسعه دهنده پایگاه‌های اینترنتی، نه تنها دیپلم خود را کامل می‌نمایید بلکه شش گواهینامه فنی و حرفه‌ای نیز دریافت می‌کنید که قابل ترجمه و دارای اعتبار بین المللی هستند و امتیاز بالایی برای شما به حساب می‌آیند.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید